Emberi jogi nyilatkozat

/Emberi jogi nyilatkozat
Emberi jogi nyilatkozat 2018-06-24T20:54:18+00:00

EMBERI JOGI NYILATKOZAT

A “FAL-CO 7 Takarítószolgálat” Kft. (székhely: 1139 Budapest, Lomb u 31/b.; cégjegyzékszám: Cg. 01-09-717150), professzionális üzleti tevékenységével az emberi életminőséget meghatározó tiszta és higiénikus élettér biztosításáért tesz, valamint alkalmazottai felé elkötelezett jelentős munkáltatóként is felelősséget érez, hogy tegyen a munkatársai, az ügyfelei, partnerei és a tevékenysége során vele kapcsolatba került más közösségek emberi jogainak maximális tiszteletben tartásáért és érvényesüléséért.

Elkötelezettek vagyunk az emberi jogok védelme mellett, ezért teljes mértékben támogatjuk az ENSZ által elfogadott Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát és a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet alapegyezményeit is. Saját célunknak tekintjük, hogy működésünket összehangoljuk az emberi jogok, a munkavégzés, a munkakörnyezet egyetemes alapelveivel.

Az ENSZ irányadó alapelveinek megfelelően – felelősségünknek tekintjük, hogy tiszteletben tartsuk és elősegítsük munkavállalóink emberi jogait. Az ENSZ rendelkezések szerint ide tartozik az egészséges és biztonságos munkakörnyezethez való jogok, a kényszermunka, a gyermekmunka, valamint az emberkereskedelem tilalma. A fenti jogok betartása alapkövetelmény a vállalatunkkal üzleti kapcsolatban álló szállítókkal szemben is. Elhivatottak vagyunk, hogy csak megbízható szállítókkal alakítsunk ki partneri viszonyt, és hogy a beszállítókkal, hatóságokkal és más szervezetekkel együttműködve felderítsük az emberi jogokat esetlegesen sértő helyzeteket.

Fontos a munkavállalóink egészsége és egyetemes közérzete, a megfelelő munkahelyi környezet és légkör. Mindezért gondoskodunk a biztonságos munkakörülményekről, megfelelő egészségügyi és biztonsági képzéseket tartunk, valamint szükség esetén megfelelő védőfelszerelést is biztosítunk. Lehetőségeink szerint mindig a lehető legjobb döntéseket igyekszünk meghozni a munkatársainkkal kapcsolatban. Fontosnak tartjuk a munkavállalók közötti egyenlőség biztosítását, értéknek tekintjük a sokféleséget, ezért a kollégáinkkal kapcsolatos döntéseket a munkához kapcsolódó képességek, eredmények és teljesítmény alapján hozzuk meg. A fentiek mellett igyekszünk méltányosan eljárni, az egyedi élethelyzeteket megfelelően, a munkavállalói érdekeket figyelembe véve kezelni.

Közös érdeknek látjuk, hogy támogassuk munkavállalóink fejlődését, ennek keretében lehetőséget biztosítunk továbbképzésekre, amelyek során munkatársaink fejleszthetik a képességeiket, növelhetik a tudásukat.

Megbízható beszállítókkal és erős partnerkapcsolatokkal biztosítjuk, hogy mindig kiváló minőségű szolgáltatást nyújtsunk.

Budapest, 2018. június 1.